Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın kapıları kullanma düzına nazaran, rengine nazaran ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması kötüdaki gibidir

Baplarımız hassaten her kanatta stabilite ve desteği artırmaya yarayan dü menteşe ile donatılmıştır. Ürünlerimizin yangına karşı dayanıklılığını daha da tasarruf etmek midein kapı çerçevesine monte edilmiş ısıyla genleneşeli fitil (şihandan fitil, şemekirilebilir conta) kullanıyoruz.

Kaplamalarda kullanılan az maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına vesile evet.

Projeye en iyi Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı sevap haydi haydi açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bapnın güzel duyu örgüsı ve heves edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye geçim ve isabetli paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve kâraretler kullanılır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kabilinden acil durumlarda içeriden Yangın Çıkış Kapısı hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangın kapısı yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdivenine evetğu kadar yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Emniyetliği henüz fazla önemseyen bir maşer haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına münasebet olmaktadır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın Bapsı Yangın Çıkış Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu gidiş emanet kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Report this wiki page